Què fan els amics

Durant tot l’any i amb reunions de junta més o menys mensuals, els ‘amics de Brunyola’ van preparant la representació del Pessebre Vivent de Brunyola, com a principal objectiu.

Arribats els mesos d’Octubre, Novembre i Desembre, s’intensifica la seva feina organitzant les escenes del Pessebre, distribuint les persones que hi actuen, cercant material necessari a cada escena, preparant els programes a repartir, els calendaris i propaganda en general.

Gent del poble i simpatitzants es preocupen de buscar botigues i empreses que vulguin col·laborar fent la seva aportació a la magnífica panera que es sorteja per Reis o aportacions econòmiques amb anuncis que es fan en el video de presentació.

Voltants Abril (setmana després de setmana santa), organitzen la segona festa del poble, la festa del Roser. Jocs, cinema, concursos, cantades, sardanes, paella popular, missa etc.

Més o menys pel Juny s’organitza una caminada popular on no es pretén batre cap rècord sinó més aviat fer una caminada pels camins i corriols del poble i així conèixer millor les contrades del poble.

Altres actes més propis de l’associació com són el sopar de germanor, voltants de Juliol, on s’agraeix a tots els participants del pessebre, la seva col·laboració, convidant-los al sopar i a l’espectacle que el segueix.

La ‘pollastrada’ on la gent del poble prepara un bon esmorzar  per donar ànims a tota la gent que s’ha ofert a desmuntar les escenes del pessebre, i a tots els que s’hi vulguin apuntar.

L’assemblea anual, on s’acorden les decisions generals de l’associació, es presenten els comptes i noves propostes pel futur de l’associació.