La Festa del Roser 2017 ha estat un èxit

Ja hem celebrat un any més la Festa del Roser. Hem tastat pastissos deliciosos, hem jugat a la petanca i hem ballat sardanes sota un sol radiant. Tot i que coincideix amb fires i festes importants del nostre voltant, la participació va ser molt bona.

Dissabte 22 d’abril

El dissabte vam poder tastar uns pastissos boníssims  i molt ben presentats en el concurs més dolç del cap de setmana.

La Teresa , ens va presentar un minis de taronja que li va donar el premi a la millor presentació.

L’Ona , en Pep i en Roc ens van oferir una falsa síndria que era tan i tan bona que va merèixer el premi de gust, fins hi tot hi va haver algú que no va ser a temps de tastar-la!!

El VIII campionat internacional de petanca es va disputar amb la companyia d’un sol brillant i amb una participació total de 7 equips. La competició va ser molt renyida però al final l’equip guanyador va ser l’equip format per en Marc, la Teresa i en Cristian.

Diumenge 23 d’abril

El diumenge, després de missa, es va acabar la festa amb una ballada de sardanes!!

Tan el dissabte com el diumenge van participar en la Festa del Roser unes 50 persones.  La intenció dels Amics de Brunyola és seguir celebrant aquestes festes i fer que cada any la participació sigui major i que continuïn servin com excusa per veure’ns i passar una estona divertida quan comença la primavera.

Esperem que l’any vinent hi puguem tornar i puguem celebrar tots plegats una magnífica Festa del Roser com la d’aquest any!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *