Resum de la Festa del Roser 2018

Els dies 7 i 8 d’abril vam tornar a celebrar la Festa del Roser amb el ja consolidat Concurs de Pastissos i el Torneig Internacional de Petanca. La festa va durar fins el diumenge amb una Missa Solemne i una Cantada d’Habaneres que, malauradament, va acabar passada per aigua.

El dissabte a la tarda, com ja és tradició, van començar a arribar a la sala de baix de l’Ajuntament de Brunyola una quinzena de pastissos, coques i galetes per participar al concurs més dolç de la Festa del Roser, el Concurs de Pastissos. N’hi havia per a tots els gustos!

Tanta varietat i tant de nivell, van fer que el jurat ho tingués molt difícil per donar el seu veredicte però després d’un temps de reflexió, van concloure el següent:

  • El sorbet de maduixa de la Teresa va ser considerta el MÉS GUSTÓS
  • El Mussol de l’Ona, en Roc i en Pep, va ser el considerat MÉS BEN PRESENTAT

Pel que respecte al IX Torneig Internacional de Petanca, va acabar amb la victòria de l’equip format per la Pilar i en Quico.

A continuació es van repartir els obsequis a tots els participants i també els premis als millors, tant del Concurs de pastissos com del Torneig de petanca i, seguidament, vam degustar plegats tots els dolços presentat a concurs, pastissos, coques i galetes!

El diumenge es va fer una missa solemne a les 11 del matí, acompanyada per la cobla la Flama de Farners. La intenció era acabar la festa amb una ballada de sardanes, però com que el temps no ens ho va permetre, la mateixa cobla ens va oferir dins l’església una cantada de sardanes.

Ara tocarà esperar l’any que ve, sempre amb el desig de ser cada any més persones a la festa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *